Om mig

IMG_20220804_144701_693

Amanda heter jag och jag bor i Stockholm tillsammans med min sambo. Efter en olycka lever jag med fysiska handikapp och kroniska smärtor. Jag pluggar, läser, skriver, skapar och driver eget företag. Historia är ett stort intresse för mig – jag har läst en kurs om fornnordisk och samisk religion. Jag vill alltid lära mig nya saker och uttrycka mig genom olika kreativa former. Här på bloggen delar jag med mig av mina olika kreativa projekt. Välkommen!

Konsthantverk

I min butik ”Amanda’s clay bakery” gör jag smycken med sötsaker i polymerlera. Jag är en självlärd konsthantverkare som älskar att skapa verk som ger vardagen lite glädje.

Mina smycken passar för dig som värderar det lokala och handgjorda; som vill omge dig med unika ting som berör dig och som har en historia och en mening; som prioriterar kvalitét, flexibilitet och personlig kontakt.

Vill du beställa något från mig, kan du göra det via min webbshopDär finns allt som är till salu och mer information kring verken. Jag producera inte i någon större skala, det finns alltid bara ett begränsat antal av varje produkt, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Har du frågor eller vill göra en personlig beställning? Tveka inte att kontakta mig. Följ mig gärna på Instagram och Facebook där jag regelbundet lägger upp nya verk och delar med mig av den kreativa processen!

Instagram: @amandasclaybakery
Facebook-sida: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086304878011
Webbshop: https://www.etsy.com/se-en/shop/amandasclaybakery
Mail: amandaeskold@gmail.com

Skrivande

Artiklar, noveller, essäer, dikter och böcker. (Tidigare hette jag ”Lundin” i efternamn).

Fysiska medverkanden

Föreläsningar, panelsamtal, debatter, seminarium, TV-inspelningar och podcasts. (Tidigare hette jag ”Lundin” i efternamn).

Musik

Donera

Tycker du om min blogg och min konst får du hemskt gärna donera en slant – det hjälper mig att kunna fortsätta producera kvalitativt material. Stort tack!

Kontakt

Mail: amandaeskold@gmail.com