Konsthantverk

I min butik Amanda’s clay bakery hittar du handgjorda, personliga och unika smycken i polymerlera. Alla produkter är tillverkade av mig i mitt hem i Stockholm.

Efter en olycka lever jag med fysiska handikapp och kroniska smärtor. Att skapa har räddat mitt liv – det ger min mening och glädje.  Jag är en självlärd konsthantverkare som har gjort smycken sedan jag var liten. Idag säljer jag små bakverk som egen företagare. Jag designar, skapar, fotograferar och marknadsför alla produkter själv. 

Jag producera inte i någon större skala, det finns alltid bara ett begränsat antal av varje produkt, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Varje smycke är gjort med kärlek. Min vision är att skapa verk som ger vardagen glädje.

Vill du beställa något från mig, kan du göra det via min webbshopDär finns allt som är till salu och mer information kring verken. Jag producera inte i någon större skala, det finns alltid bara ett begränsat antal av varje produkt, så skynda dig att beställa om du verkligen tycker om något. Har du frågor eller vill göra en personlig beställning? Tveka inte att kontakta mig. Följ mig gärna på Instagram och Facebook där jag regelbundet lägger upp nya verk och delar med mig av den kreativa processen.

Addera lite socker till din garderob samtidigt som du stöttar en lokal småföretagare! ❤

Instagram: @amandasclaybakery
Facebook-sida: https://www.facebook.com/profile.php?id=100086304878011
Webbshop: https://www.amandasclaybakery.com/
Mail: amandaeskold@gmail.com