Följ min blogg via E-post

Jag fick nyligen en kommentar om ett intresse för E-post aviseringar från min blogg. Jag blev såklart jätteglad över att det finns ett intresse för mitt innehåll, att folk faktiskt vill läsa det jag gör! Wow. Nu har jag alltså fixat och trixat så man kan följa min blogg via E-post! Då får du en avisering via mejl så fort nya inlägg dyker upp här. Jag hoppas det i alla fall, vi får se vad som händer, jag är tyvärr inget geni på detta hehe.

Såhär gör du: Klicka på ”Meny” längst upp i högra hörnet på min sida. Där ska du hitta ”Följ bloggen via E-post”. Där fyller du i din egen E-postadress, sen är det klappat och klart!

Jag blir så tacksam för alla kommentarer och all feedback jag får. Det ger mig motivation och inspiration att fortsätta och utvecklas. Tack!

6 reaktioner till “Följ min blogg via E-post

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s