Cirkeln

Mina kära bloggvänner – tack för att ni tipsade mig om ”Cirkeln” i ett tidigare inlägg! Jag längtade efter att läsa en bra fantasybok och jag blev inte besviken. Jag kommer nog inte att skriva en recension av den. Det räcker med att säga att den var GRYM. Vill också vara en tonårshäxa och kämpa mot ondska! 

HÄR kan du köpa ”Cirkeln” av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren.

Cirkeln - amandas minnen

4 reaktioner till “Cirkeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s